Wielosztuki to mechanizm promocyjny, który funkcjonuje w sieci Żabka niemalże od początku jej powstania, cieszący się ogromnym zainteresowaniem ze strony klientów. W przypadku, gdy klient decyduje się na zakup więcej niż jednej sztuki wybranego produktu, otrzymuje atrakcyjną cenę. Promocją objętych zostało ponad 1000 artykułów spożywczych, a obniżki sięgają nawet 50 proc. Klienci mogą dowolnie miksować smaki w ramach danej linii produktowej.

W promocyjnych cenach między 13 a 26 października br. znajdą się produkty tak lubiane przez Polaków jak ciastka Jeżyki, które kupić można za 3,99 zł/szt. przy zakupie 2, czekolada Milka, za którą zapłacimy 3,50 zł/szt. przy zakupie 2 tabliczek, czy chipsy Lays Nature 120g w cenie 3,99 zł/szt. przy zakupie 2 opakowań. Promocją zostały objęte produkty ze wszystkich kategorii tj. nabiał, wędliny, słone przekąski, piwo, słodycze, napoje czy szybkie przekąski.

​Wielosztukuj i miksuj smaki z Żabką! Kup wiele za tak niewiele!