3 bohaterów

W ramach jesiennej edycji akcji „Głodny? Spróbuj!” klienci Żabki, w każdej kolejnej odsłonie będą mogli spróbować wybranych spośród trzech dań gotowych i szybkich przekąsek w wyjątkowej cenie. Każda odsłona to inne produkty. W pierwszej posiadacze aplikacji Żappka za jedyne 6,90 zł będą mogli kupić: chrupiące Panini z kurczakiem, bogatą w dodatki Bagietkę Andaluzyjską Tomcio Paluch czy też nowość – azjatyckie danie marki Szamamm – Żółte Tajskie Curry. To wyjątkowo atrakcyjna oferta, bowiem Tajskie Curry w czasie trwania akcji jest aż o połowę tańsze, a ceny Panini i Bagietki zostały obniżone odpowiednio o ok. 30%! Jest to doskonały powód, aby spróbować produktów z Żabki.

Mistrzowie kolejnych edycji

Akcja Żabki każdorazowo cieszy się dużą popularnością. Najchętniej wybieranym przez klientów produktem pierwszej i drugiej edycji było Panini z kurczakiem. Natomiast trzecia edycja należała zdecydowanie do Hot Doga MAXX z kiełbasą grillową, którego sprzedaż osiągnęła rekordowy wynik ponad 1 mln sztuk! W wiosennej edycji klienci ponownie najchętniej wybierali Panini z kurczakiem. W trakcie trwania wszystkich dotychczasowych edycji sprzedaż produktów objętych promocją cieszyła się bardzo dużym zainteresowaniem.

Oferta „Głodny? Spróbuj!” stała się już znakiem rozpoznawczym sieci. Klienci Żabki mogą cieszyć się pysznymi i wartościowymi produktami, których przygotowanie jest wyjątkowo łatwe. To smaczny posiłek do spożycia „w drodze” lub odgrzania w domu czy w biurze.

Oferta „Głodny? Spróbuj!” dostępna jest we wszystkich sklepach Żabka w całej Polsce.