– Skala działań naszego działu jest imponująca, w ub. roku otworzyliśmy ponad 650 sklepów, czego nie dokonała żadna inna sieć handlowa w Polsce. Otwieramy sklepy zarówno w standardowych lokalach handlowo-usługowych, ale wyszukujemy także lokalizacje niestandardowe, np. w metrze czy przejściach podziemnych. Wszystko z myślą o wygodzie klientów i zapewnienia im jak najwyższego komfortu w dokonywaniu zakupów. Planujemy rozszerzenie naszego zespołu o kolejne doświadczone osoby, które będą mogły uczestniczyć w ciekawych projektach i współpracy z siecią convenience nr 1 w Europie Środkowo-Wschodniej – mówi Waldemar Lisiewicz, Dyrektor Ekspansji w firmie Żabka Polska.

Jaki powinien być kandydat na przedstawiciela ds. ekspansji Żabki? To osoba komunikatywna, dynamiczna, otwarta i kreatywna, łatwo nawiązująca i utrzymująca relacje, będąca dobrym negocjatorem. Powinna być gotowa do prowadzenia własnej działalności gospodarczej i mieć doświadczenie zawodowe związane z pozyskiwaniem lokali handlowych, usługowych lub terenów inwestycyjnych albo pracować w branży nieruchomości. Do zadań przedstawiciela ekspansji należą m.in. pozyskiwanie lokalizacji pod sklepy spożywcze, weryfikacja stanu prawnego nieruchomości, negocjowanie warunków umowy najmu lokalu, nawiązywanie oraz monitorowanie zmian na rynku nieruchomości i utrzymywanie kontaktów z podmiotami związanymi z rynkiem nieruchomości.

Przedstawiciele ds. ekspansji współpracujący z Żabką mają dostęp do najnowszych technologii operacyjnych, korzystają m.in. z aplikacji do oceny lokalizacji, stworzonych specjalnie na potrzeby sieci. Żabka Polska oferuje im pakiet szkoleń, atrakcyjne wynagrodzenie i premię za osiągnięte wyniki, do dyspozycji auto służbowe oraz dodatkowe narzędzia.

Rekrutacja przedstawicieli ds. ekspansji dla sieci Żabka Polska prowadzona jest w całej Polsce, a w szczególności w Warszawie, Łodzi, Wrocławiu, Gdańsku, Białymstoku, Katowicach, Kielcach, Rybniku, Ostródzie, Lublinie i Opolu. Potrwa do końca września.

Jak się zgłosić? Aplikacje należy składać:

Warszawa: https://skk.erecruiter.pl/Offer.aspx?oid=3174215&cfg=E98E71CADD7F46F0A4002908E29ADD9D&ejoId=222296&ejorId=342310&comId=18802512

Trójmiasto: https://skk.erecruiter.pl/Offer.aspx?oid=3174214&cfg=E98E71CADD7F46F0A4002908E29ADD9D&ejoId=222297&ejorId=342311&comId=18802512

Kraków: https://skk.erecruiter.pl/Offer.aspx?oid=3174234&cfg=E98E71CADD7F46F0A4002908E29ADD9D&ejoId=222300&ejorId=342315&comId=18802512

Katowice: https://skk.erecruiter.pl/Offer.aspx?oid=3174233&cfg=E98E71CADD7F46F0A4002908E29ADD9D&ejoId=222302&ejorId=342314&comId=18802512

Ogłoszenia są publikowane na stronach pracuj.pl i grafton.pl.