Klienci przy zakupie dowolnej kawy 100% Arabica w sieci Żabka, otrzymają za darmo gumę Orbit White Freshmint 14 g lub Orbit White Spearmint 14 g. Oferta dotyczy wszystkich kaw dostępnych w ramach strefy  Żabka Café. Konsumenci mogą skorzystać z szerokiej oferty świeżo mielonych kaw, ze starannie wyselekcjonowanych brazylijskich ziaren, serwowanych w ekologicznych i w pełni biodegradowalnych kubkach.

Każdy, kto chciałby skorzystać z promocji, powinien poinformować o tym sprzedawcę przed dokonaniem płatności.

Sieć stale wzbogaca ofertę strefy Żabka Café. Niedawno wprowadziła porcjowane mleko bez laktozy w kapsułkach z myślą o różnych potrzebach swoich klientów.  Oprócz szerokiego wyboru ciepłych napojów, Żabka oferuje również słodkie przekąski oraz produkty sprzedawane na ciepło.

Szczegóły akcji promocyjnej „Kawa+Orbit” można znaleźć w regulaminie na stronie internetowej www.zabka.pl.

Informacje o bieżących promocjach w sklepach Żabka można znaleźć w aplikacji żappka, dostępnej bezpłatnie na urządzeniach z systemem Android oraz iOS