Dołącz do zespołu Żabki i zostań operatorem wózków widłowych

Żabka nieustannie się rozwija i powiększa swój zespół pracowników. Obecnie poszukuje ok. 40 osób z uprawnieniami operatora wózków widłowych do pracy w lokalizacjach, w których znajdują się jej centra logistyczne i terminale przeładunkowe, w szczególności w Komornikach, Nadarzynie i Szczecinie. Sieć oferuje konkurencyjne warunki zatrudnienia, m.in. umowę o pracę bez okresu próbnego, atrakcyjne wynagrodzenie oraz bogaty pakiet świadczeń pozapłacowych.

"Polisa na biznes” – ubezpieczenie dla franczyzobiorców Żabki

Żabka, jako pierwsza wśród sieci franczyzowych w Polsce, zaproponowała franczyzobiorcom zbiorowe ubezpieczenie zwiększające bezpieczeństwo finansowe wobec ryzyka ekonomicznego wynikającego z prowadzenia własnej działalności gospodarczej. To kolejny krok w rozwijaniu najbardziej korzystnego dla przedsiębiorców modelu współpracy. Celem wdrożenia polisy jest zminimalizowanie ryzyka związanego z niepowodzeniem biznesowym w ramach własnej działalności. Mimo że sklepy Żabka cechuje dużo wyższy wskaźnik sukcesu biznesowego, niż sklepy niezależne na otwartym rynku, to prowadzenie działalności gospodarczej zawsze wiąże się z ryzykami. „Polisa na biznes” ma za cel kompensować znaczącą część ewentualnego zadłużenia w momencie zakończenia działalności gospodarczej. Polisa została przygotowana wspólnie z TUW PZUW, a jej finalny kształt jest wynikiem konsultacji z franczyzobiorcami.

Mobilna Żabka na Top of the Top Sopot Festival

Mobilna Żabka – nowy, innowacyjny koncept sklepów sieci Żabka pojawił się na tegorocznym Top of the Top Sopot Festival. Dwa tygodnie temu pawilon miał swoją premierę we Wrocławiu, a od 17 do 19 sierpnia br. jest dostępny dla uczestników i gości sopockiego festiwalu. Klienci mobilnej Żabki będą mogli w czasie Festiwalu przekąsić hot doga, napić się kawy z ekspresu czy kupić ulubioną przekąskę np. Foodini.

Dowiedz się więcej

Wycofanie produktów: SZPROT W SOSIE POMIDOROWYM 170G oraz FILETY Z MAKRELI W SOSIE CURRY 170G

informujemy, że w związku z informacją od Dostawcy o stwierdzeniu obecności tlenku etylenu w jednym z surowców użytych do produkcji: SZPROT W SOSIE POMIDOROWYM 170G KING OSKAR Z06 oznakowany numerami partii: 0000051919, 0000056012, 0000065636, 0000067190 oraz FILETY Z MAKRELI W SOSIE CURRY 170G KING OSKAR Z06 oznakowane numerami partii: 0000050582, 0000057242 wyprodukowanymi przez: THAI UNION POLAND SP. Z O.O., podjęto decyzję o wycofaniu ze sprzedaży w/w partii towarów.

Nowatorskie rozwiązania systemowe LOTTO dostępne w Żabce

W sklepach sieci Żabka będzie można zagrać w gry LOTTO bez użycia Lottomatu. Sieć Żabka i Totalizator Sportowy, właściciel marki LOTTO, rozwinęły bowiem współpracę w oparciu o nowy model, polegający na zintegrowaniu systemów – kasowego Żabki z systemem online Totalizatora Sportowego. Jest to nowatorskie rozwiązanie, dostępne wyłącznie w wybranych sklepach sieci. Integracja systemów Żabki i Totalizatora Sportowego to – w skali światowej – nowe rozwiązanie loteryjne.

Wycofanie produktów LONG CHIPS CHIPSY ZIEMNIACZANE

w nawiązaniu do komunikatu Głównego Inspektoratu Sanitarnego dotyczącego konieczności wycofania produktów: • LONG CHIPS CHIPSY ZIEMNIACZANE O SMAKU BAZYLII 75 g (kod EAN: 4750127000068) • LONG CHIPS CHIPSY ZIEMNIACZANE O SMAKU PAPRYKI Z MAJERANKIEM 75 g (kod EAN: 4750127000082) • LONG CHIPS CHIPSY ZIEMNIACZANE O SMAKU SZPINAKU 75 g (kod EAN: 4750127000075) wyprodukowanych przez: "PERNES L" LTD "ČIPSI", Pernciems, LV-2105, Łotwa, których dystrybutorem jest firma MERKURY S.A., z uwagi na błędy w deklaracji alergenów zwracamy się do Klientów o zwrot w/w produktów, niezależnie od daty minimalnej trwałości i numeru partii.

Kontakt telefoniczny

tel. kom. +48 514 877 509

Serwis prasowy przeznaczony jest wyłącznie dla mediów. Prosimy wszelkie inne zgłoszenia kierować poprzez formularz kontaktowy.