Kolejna wysoka wygrana w Mini Lotto w Żabce! Prawie 200 tysięcy wygrane w sieci sklepów Żabka!

W sobotę, 23 listopada, padła wygrana Mini Lotto w wysokości blisko 200 tysięcy złotych. Zwycięski kupon, który przyniósł graczowi 182 720 złotych, został wysłany w sklepie Żabka w Koninie przy ulicy Kolejowej 6.

Dowiedz się wiecej

Zasmakuj kaw Starbucks w swojej Żabce i otrzymaj bilet do Multikina za 10 złotych!

Żabka Polska wraz z firmą Starbucks i siecią Multikino przygotowała dla klientów wyjątkową niespodziankę. Przy zakupie dwóch ulubionych kaw Starbucks m.in. Cappuccino, Skinny Latte lub nowości White Chocolate Mocca w jednym z ponad 5900 sklepów Żabka, klienci otrzymają bilet do Multikina za jedyne 10 złotych.

Dowiedz się wiecej

Influencerki zaczęły dobrze dzień z kawą od Żabki

Żabka Polska została Złotym Partnerem Festiwalu Kobiet Internetu. To ogólnopolskie wydarzenie dla kobiet aktywnie działających w sieci odbyło się w tym roku po raz pierwszy, w dniach 23-24 listopada br. w Gdańsku.

Dowiedz się wiecej

Żabka Polska sponsorem głównym Jubileuszu 30-lecia Wielkopolskiej Izby Przemysłowo-Handlowej

Żabka Polska wzięła udział w uroczystości z okazji 30-lecia istnienia Wielkopolskiej Izby Przemysłowo-Handlowej, która odbyła się 20 listopada w Poznaniu. Z ramienia firmy w wydarzeniu uczestniczył wiceprezes Adam Manikowski. Jako firma o wielkopolskich korzeniach, Żabka angażuje się aktywnie w rozwój i życie regionu.

Dowiedz się wiecej

Cała Polska spróbuje certyfikowanego rogala świętomarcińskiego - wszystko dzięki Żabce

W tym roku po raz pierwszy sieć Żabka, dzięki swoim lokalizacjom w całej Polsce, 11 listopada zaoferuje także klientom z innych regionów tradycyjne, certyfikowane rogale świętomarcińskie, wykonane z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem z białego maku, z lukrem i pokruszonymi orzechami. Będą dostępne w sprzedaży do 19 listopada w cenie 7,99zł za szt. we wszystkich sklepach Żabka.

Dowiedz się wiecej

Żabka rozbudowuje ofertę przekąsek w Żabka Café.

Żabka coraz częściej kojarzona jest z szybkimi przekąskami na ciepło. Sieć wprowadza coraz więcej nowości w odpowiedzi na oczekiwania konsumentów o różnych preferencjach. Do tej pory ogromną popularnością cieszył się hot-dog. Teraz klienci mają okazję spróbować zapiekanki z sycącym kurczakiem z dodatkiem szerokiej gamy sosów. Zapiekanka w Żabka Café stanowi pożywną, chrupiącą alternatywę dla słodkich czy słonych przekąsek i jest już dostępna w sklepach w cenie 6.99 zł. Sieć wprowadziła także niedawno przekąskę na ciepło w wersji dla wegetarian - panini z sosem guacamole również w cenie 6,99 zł.

Kontakt telefoniczny

tel. kom. +48 514 877 509

Serwis prasowy przeznaczony jest wyłącznie dla mediów. Prosimy wszelkie inne zgłoszenia kierować poprzez formularz kontaktowy.