Zapraszamy na Blog

Miejsce pełne inspiracji, wiedzy i praktycznych wskazówek dla osób zainteresowanych prowadzeniem własnego biznesu w ramach sieci Żabka. Znajdziesz tu artykuły i materiały video, które przybliżą Ci tajniki franczyzy z Żabką oraz odpowiedzą na najczęściej zadawane pytania.

Pomysł na biznes z Żabką: Aneta Wilary, Joanna Król i Przemysław Różewicz o piecu, który odmienił ofertę gastronomiczną w ich sklepach.Najnowszy Artykuł Pomysł na biznes z Żabką: Aneta Wilary, Joanna Król i Przemysław Różewicz o piecu, który odmienił ofertę gastronomiczną w ich sklepach.
Wywiady z Franczyzobiorcami

Pomysł na biznes z Żabką: Aneta Wilary, Joanna Król i Przemysław Różewicz o piecu, który odmienił ofertę gastronomiczną w ich sklepach.

Za każdym sklepem Żabka stoi franczyzobiorca i jego unikalna historia. W ramach wyjątkowej serii „27 wywiadów na 27 lat” przedstawiamy przedsiębiorców, którzy każdego dnia rozwijają swoje biznesy pod zielonym szyldem. Tym razem o nowym urządzeniu, które wzbogaciło ofertę gastronomiczną Żabki, opowiadają Aneta Wilary, Joanna Król i Przemysław Różewicz. Franczyzobiorcy dzielą się swoimi doświadczeniami z wdrożenia pieca do dań na ciepło — mówią o pierwszych obawach, reakcjach klientów i korzyściach, jakie przyniosło to rozwiązanie w ich codziennej pracy.

Czytaj więcejPomysł na biznes z Żabką: Aneta Wilary, Joanna Król i Przemysław Różewicz o piecu, który odmienił ofertę gastronomiczną w ich sklepach.
Wywiady z Franczyzobiorcami

Pomysł na biznes z Żabką: Aneta Wilary, Joanna Król i Przemysław Różewicz o piecu, który odmienił ofertę gastronomiczną w ich sklepach.


    Potrzebujesz pomocy w utworzeniu zgłoszenia?
    Zadzwoń do nas lub skorzystaj z czatu!